De inschrijving voor de NGF-competitie 2023 is geopend. We hopen komend jaar eindelijk weer te kunnen spelen en met veel teams mee te kunnen doen!

Ook dit jaar kun je bij de inschrijving aangeven welke competitie je zou willen spelen. Ook kun je jouw voorkeur voor teamsamenstelling aangeven. Ook de jeugd moet zich weer nu op deze manier inschrijven voor de jeugdcompetitie 2023. De Technische Commissie (TC), bestaande uit Joke Zoekende, Bart Lokhoff en Ed Molekamp, voor de jeugd samen met Dick de Groot, gaan zich na de sluitingsdatum buigen over de teamindelingen. Deze zal later dit jaar bekend worden gemaakt.

Komend jaar is er, zoals het er nu naar uitziet, geen vastgesteld competitiepakket. Voor wat betreft de kosten voor de gastheer-dag, volgt later meer informatie.

De competitiedata voor 2023 zijn bekend en staan hieronder.

Inschrijven voor de competitie betekent dat u beschikbaar bent op de speeldagen (april en mei), dus ook op de gastheer- en evt. promotiedag. Hou dus rekening met de meivakantie. Inschrijven houdt niet automatisch in dat u deelneemt aan de competitie. De teams worden samengesteld door de TC waarbij u wel uw voorkeur kan doorgeven. Dit betekent niet automatisch dat dit gehonoreerd wordt, maar we proberen er wel rekening mee te houden.

U kunt zich inschrijven tot en met zondag 31 oktober 2022 middels onderstaande knop.

Vragen over de competitie kun je stellen via wedstrijdcommissie@gcdepurmer.nl.